Thuis

Guangzhou Chuanbo Information Technology Co., Ltd.

Bedrijfprofiel

 

        Chuanbo specialiseert zich in de vermaakindustrie 15 jaar, en wij hebben ons uniek, professioneel ontwikkeling en productieteam gevormd. Onze onafhankelijke onderzoek en ontwikkelingsmogelijkheden hebben gerijpt, en wij zijn geëngageerd aan het creëren van duurzame waarde voor klanten.

 

Het bedrijf heeft altijd de „Kwaliteit, de geloofwaardigheid van goed geloof eerst aangehangen, en de oprechte dienst“ de bedrijfsfilosofie, Onze hoofdproducten is giftautomaten, het rennen spelmachines, die de machines van het simulatiespel, het zandlijst van kinderen en visserijvijver, enz. schieten.

 

Wij verstrekken ook de One-Stop oplossing, vormde ons bedrijf een hoogte - kwaliteit van word-of-mouth. In de toekomst waar de kansen en de uitdagingen coëxisteren, zal Chuanbo tot een groot de industriemerk door onze hoogte - kwaliteitsproducten, sencere de dienst en de innovatieve geest leiden.

 

 

Chuanbo krachtens sterke onderzoek en ontwikkelingssterkte, het perfecte systeem van de productiekwaliteit en de rijke ervaring op het gebied, en het concentreren zich bij het ontwikkelen van producten die de marktvraag, die de beweging maakt van het scènesvermaak en echt de speler de pret tussen visuele en virtuele werkelijkheid laten ervaren ontmoeten.

 

ChuanBo verstrekt een geïntegreerde oplossing voor alle sectoren van ondernemingen en consumenten.

 

 

 

 

Chelsea Leung | Verkoopdirecteur

Mobiel/Whatspp: +86 13544538581

E-mail: chelsea@cbkjpay.com

Guangzhou ChuanBo Technology Ltd.,

Nr 17, Manlong-straat, de yingxing weg van het oosten, Donghuan-straat, Panyu-District, Guangzhou.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

CHUANBO GESCHIEDENIS

Onze Voorzitter-Mr.Zhang

 

In 2000,

 

M. Zhang, de stichter van CHUANBO, begon zijn zaken, en er waren drie technici die zijn zaken begonnen.

 

 

In 2005,

 

M. Zhang investeerde in een fabriek van de spelmachine, werd een aandeelhouder, en bezat ook een verkoopteam van van hem.

 

 

In 2011,

 

M. Zhang nam zijn technisch team en verkoopteam om een kleine studio te vormen beginnen de markt van de spelconsole te dienen. En begon zijn fabriek te verbeteren op de totstandbrenging van CHUANBO-bedrijf voor te bereiden.

 

 

In 2015,

 

CHUANBO werd gevestigd en diverse afdelingen werden geleidelijk aan opgericht. Nu is het zeer perfect

bedrijf. Het krachtige team volgde onze stichter, M. Zhang, en ging door allerlei moeilijkheden. M. Zhang is beroemd in de industrie van de spelmachine en is gekend voor zijn dienst. Chuanbo verstrekt slechts hoogte - de consoles van het kwaliteitsspel en verstrekt technische ondersteuning voor het leven.

Guangzhou Chuanbo Information Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuanbo Information Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuanbo Information Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuanbo Information Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuanbo Information Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuanbo Information Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Merken : De Baby van de mensenmens

Aantal werknemers : 30~50

Jaarlijkse omzet : 1600000-2000000

Opgericht Jaar : 2015

Export pct : 40% - 50%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit De Machine van de suikergoedarcade voor verkoop Van goede kwaliteit De Machine van de suikergoedarcade voor verkoop Van goede kwaliteit De Machine van de suikergoedarcade voor verkoop